

Thursday June 25, 2020

12:00 pm – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up- Gate 6

3:00 pm – 5:00 pm Move in- Gate 4

Friday June 26, 2020

7:00 am – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up- Gate 6

7:00 am Move in- Gate 4

9:00 am – 9:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

9:20 am – 9:35 am **160 Group 2** – Practice – 15 min 9:40 am – 9:55 am **190 Group 3** – Practice – 15 min

10:00 am – 10:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

10:20 am - 10:35 am160 Group 2 - Practice - 15 min10:40 am - 10:55 am190 Group 3 - Practice - 15 min

11:00 am - 11:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 11:20 am - 11:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 11:40 am - 11:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min 12

 12:30 pm - 12:45 pm
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

3:00 pm – 5:00 pm Technical Inspection

5:00 pm Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

Saturday June 27, 2020

7:00 am – 9:00 am Track Inspection
8:00 am – 9:00 am Technical Inspection

9:00 am - 9:30 am Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

9:30 am - 9:45 am Group Photo

10:00 am – 10:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 10:40 am - 10:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min

11:00 am - 11:15 am **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 11:20 am - 11:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 11:40 am - 11:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min

12:00 pm – 12:15 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

12:20 am - 12:35 am160 Group 2 - Practice - 15 min12:40 am - 12:55 am190 Group 3 - Practice - 15 min

1:00 pm – 1:10 pm **110 4-speed Group 1** – Qualifying – 10 min

 1:20 pm - 1:30 pm
 160 Group 2 - Qualifying - 10 min

 1:40 pm - 1:50 pm
 190 Group 2 - Qualifying - 10 min

 3:00 pm
 110 4-speed Heat Race - 7 Laps

 3:15 pm
 160 Heat Race - 8 Laps

 3:30 pm
 190 Heat Race - 9 Laps

5:00 pm OPENING CEREMONIES

5:10 pm RACE 1: 110 4 Speed Main Event – 10 laps

5:30 pm RACE 2: 160 Main Event – 12 laps 6:00 pm RACE 3: 190 Main Event – 14 laps